Užíváme si povidel a marmelád, čaje ze sušených šípků, domácí paštiky, křížal i pokladů z procházek - oříšků i ořechů.
Materiál z ořechů střádám na háčkované ozdoby, které už pomalu připravuji na jarmark. Loni i předloni měly oříšky velký úspěch:-)
Kromě tradičních švestkových povidel jsem vyzkoušela i hrušková povidla/džem a je to báječná pochoutka. V kombinaci s palačinkami něco úžasného :-)
Na čem podzimním si pochutnáváte vy?
Hezký den!
Lucie:-)
Hrušková povidla jsou nejlepší na koláče (frgály).
OdpovědětVymazatMám moc ráda křížaly z jablek nebo hrušek. Nikdy nenasuším do zásoby, protože je hned sním.
Děkuji za komentář! Ano, u nás zásoby taky rychle mizí a nejen křížal:-)
Vymazat