26. září 2018

Army oslava

Adámek o víkendu slavil 9. narozeniny a přál si mít oslavu v army stylu. Vkládám pár fotek pro inspiraci, kdyby někdo také nad tímto tématem uvažoval. :-)
Oslavili jsme s rodinou, vždy dostane tématické dárky, takže máme doma veselo. Letos poprvé byl i na dnech NATO, tak se nám téma pěkně spojilo.



girlanda na dveřích je z ubrousků

Girlandu jsem dělala z barevného papíru, zahnula horní část, vložila šňůrku a zalepila lepidlem. Na maskáčové praporky jsem použila sáčky a ubrousky. Ubrus náš "starý" vánoční, který už jsem chtěla vyhodit, protože je dost  poznamenaný voskem. Ještě, že jsem to nestihla:-) Překryla jsem ho proto jarním běhounem a vojenský styl byl na světě:-)

Áďovi jsem udělala překvápko obličejovými barvami, měl radost a děvčátka nakonec chtěla také namalovat kočičky:-)



Ubrousky a kelímky byl jediný náklad na dekorace, jinak jsem použila vše z domácích zdrojů a zásob:-) Občerstvení měl z části také tématické, nebo aspoň barevně ladící:-D

oslavu jsme spojili i s oslavou 4 let mojí neteřinky, takže nám ta army párty trochu zněžněla:-)


čokoládovo-malinový požadavek oslavence splněn a hned ve dvou variantách. Jeden dort domácí výroby od babičky a jeden od maminky by ikea :-)

Proběhla také "povinná" narozeninová procházka, protože v 11 lidech je v malém bytě fakt hlučno:-) Krásně všem vždy vyhládne a sní všechno, co jsem připravila, a to mám vždy radost:-)
Kdybychom měli zahradu, určitě bychom měli ještě army aktivity venku - např. střelba na plechovky, skákání v pytli, laser prolézačky z provázků mezi stromy.... nápadů bylo hodně:-)


Tak příští rok už 10, Adámku! První kulatiny... co vymyslíme? :-)

3 komentáře:

  1. Super oslava, krásně vše sladěné. Adámkovi vše nejlepší k narozeninám!U nás je army styl také velmi v kurzu. Krásné podzimní dny. Gábina

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, moc hezky ses vyřádila. Moc fandím takovým pěkným rodinným akcím. A ukazuje se, že i když není prostoru na rozdávání, umíš se s tím poprat :-) Adámek musel být nadšený :-) Přeji všechno nejlepší! A Tobě krásné podzimní dny A.

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, nádherná oslava, i když to asi v případě army stylu není to pravé slovo!
    Aďa musel být blažený!
    měj se moc hezky, Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu.