23. prosince 2017

Domácí jedlé dárky

Jako každý rok, i letos jsme připravili domácí jedlé dárky. Na některých jsme pracovali usilovně od léta, jsou vyrobeny s láskou pro naše nemilejší.:-)




Adámkovo letošní jediné (:-( ) vyrobené přání. Zvládl ho ale celé sám, jen s instrukcemi postupu co první a co pak...


S vlastnoručně vymyšleným a napsaným textem. Teď už jen mé babičce poslat:-)


Měla jsem pro vás tolik věcí, ale nestihla jsem vše vložit.... tak budeme pokračovat příští rok:-)

Mějte se krásně, přeji všem krásné Vánoce v rodinném kruhu, odpočiňte si, užijte se. Děkuji vám za přízeň, milé komentáře a maily. Mám z nich vždy velkou radost!

Lucie


8 komentářů:

  1. Lucko, super dárečky s pěknými vizitkami a to jedinečné přáníčko - z toho bude mít babička největší radost. :-) Pohodové Vánoce a hodně zdraví! D. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno vypadá báječně :-) Luci, krásné Vánoce přeji A.

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, dávám (i dostávám) moc ráda jedlé dárky! Máš vše krásné nazdobené!
    Přeji celé rodině krásné vánoční svátky! Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Luci, krasne svatky i k vam. Darky jsou nadherne, urcite potesi vsechny obdarovane. Preju i bajecny a spokojeny rok 2018. M.

    OdpovědětVymazat
  5. Jedlé darčeky vždy dokážu potešiť. Tiež ich rada dávam, ale aj dostávam:-). Lucka, prajem šťastný a úspešný rok 2018!

    OdpovědětVymazat
  6. Adámkovo přáníčko pro prababičku je úžasné, jde znát, že ho dělal s láskou a že si s ním dal velkou práci! Je to šikulka. Opravené y ve slově prababička mě moc pobavilo. :-)
    No a jedlé dárečky jsou skvělé, takové dárky, se kterými si člověk dá práci a sám je vyrobí, potěší většinou nejvíce. Navíc, šípky na šípkový čaj se hodí vždycky, pochutnat si na domácí paštice je taky fajn a domácí ořechovice? Na zahřátí ideální! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. To je skvělý nápad. Rozhodně vím, že babičky a dědy by takový dárek nejvíc potěšil. Já mám taky nejraději, když mi dá někdo něco, co se dá sníst nebo vypít :-D . Všechno už máme, tak jsou nějaké dary zbytečné. Hledám si na internetu slevy , takže není měsíc, kdy bych si něco nekoupila :-D .

    OdpovědětVymazat
  8. Jedlé dárky jsou nejlepším dárkem pro rodiče z mé zkušenosti. Vždycky nakoupím různé boxy s čokoládou nebo masné výrobky a je vyhráno. člověk aspoň nemusím přemýšlet co komu udělá radost, pač to všichni zbaští :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu.