23. srpna 2016

Jedlé dárky...

... ty mám moc ráda. Vím, že Vánoce jsou ještě relativně daleko a nechci tady s nimi ještě "strašit", ale připravovat se je třeba. Protože až se zima zeptá......:-)

... tak my jsme včera slévali domácí ořechovici a moc se povedla. Ještě ji necháme ustát a na Vánoce rozlijeme do menších flaštiček jako malé pozornosti. Těším se na to čančání, zatím jen takto:-)

... no a tu zimu mi evokuje i směs oříšků, jablek a jiného sušeného ovoce, které jsem chtěla spotřebovat, protože se blíží čas sušení letošních kousků a na to se také těším:-)

... a protože jsem oříšky louskala poctivě, zbylo ještě i na sušenky, které by také mohly v zimě potěšit (ne že bych je chtěla sušit až do Vánoc, tyto jsou už snědené, ale ten správný recept je třeba zkoušet a včas vypilovat :-) )




Děláte jedlé dárky?


5 komentářů:

  1. Teeeda, pripravy na Vanoce uz v plnem proudu. Jedle darky se mi libi, davala jssem naposledy levandulovy sirup, ale to byla spis vyjimka:-). M.

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, taky mám moc ráda jedlé dárky, jsem mlsná a ráda ochutnávám. I je dávám, snažím se vždy vymyslet něco nového, zajímavého a hlavně dobrého.
    Ořechovici máš moc krásně ozdobenou!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Helenko. :-) Baví mně vymýšlet i zajímavé balení. L.

      Vymazat
  3. Ořechovice ve mě probouzí vzpomínky na mýho dědu..díky za fotku!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu.