3. května 2018

60...

... narozeniny mého tatínka. Nějak to číslo a samotné narozeniny prožívám víc než obvykle...
Inspirovala jsem se u Petry a udělala mu jednoduché papírové leporelo s obrázky vnoučat, pozdravem z Moravy a obálkami se vstupenkami na kulturní akce.

Oslava měla být laděna do modra, tak jsem mamince poslala poštou jmenovky, i když víme, že s dětmi stejně žádný zasedací pořádek nebude. :-) Jsem ráda, že si naši rozumí s rodiči mého manžela a snaží se přes rok potkat ať už na narozeninách vnoučat, přes léto na chalupě, na kulatinách či na každoroční turistice po okolí. A i když oslava byla malá, bylo hodně veselo, protože když se takto naši rodiče sejdou, chechtají se v jednom kuse. :-D







Přání mělo úctyhodné rozměry. Po rozložení bylo dlouhé 1m a dělala jsem ho během dvou Stelinčiných poledních spánků a ještě z části večer.

Přidala jsem i pozdrav od našich nejmilejších z Moravy. A protože teta si můj blog našla a četla a já o tom nevěděla a teď už vím, vkládám jí i vám pro zasmání, jak potom vypadají ty naše společné akce. :-)

Dědci řádí na dětském hřišti...:-)



A to ani nechtějte vědět, jak vyváděli loni ve Velkých Losinách na hřišti, kde měli cvičební pomůcky pro seniory... :-D

Mějte se krásně a vesele:-)
Lucie

4 komentáře:

  1. Lucko, moc hezky jsi dárek vymyslela, super nápad s leporelem. :-) A je prima, že si tak dobře všichni rozumíte a užíváte si to. I když se neznáme, tak taínkovi přeji hlavně hodně zdraví a ať je stále mlád a řádí tak, jako na těch fotečkách. ;-) Sluníčkové dny. :-) D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Dášo, ano, hlavně ať pořád řádí:-)

      Vymazat
  2. Luci, vynikající nápad! Přeji krásné narozeniny tatínkovi a tobě hezký večer. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Helenko, nápad je hlavně Petry, já jen chtěla osobní obrázky vnoučat:-)

      Vymazat

Děkuji za milou návštěvu.