5. března 2019

Pink oslava

Slavili jsme Stelinčiny 3. narozeniny. Také Vám to tak letí? :-) Chtěla ji růžovou, jak jinak.... asi nějaké období:-)

Slavili jsme tradičně u nás, všichni pohromadě. Výzdobu jsem udělala za pomocí toho, co jsem měla doma a přiznám se, že jsem moc nestíhala. Navařit, nachystat oběd, dezert, večeři pro 11 lidí s mou povahou mít vše perfektní, je vyčerpávající... A taky to dopoledne dopadlo tak, že Adam nasíral (slušně to říct neumím), až jsem se šla vybrečet do ložnice s tím, že všem klidně v tomto rozpoložení otevřu a už je mi vše jedno. Při otevření mě ale čekalo překvapení. Všichni měli na sobě růžové oblečení či doplněk (jen děda přišel v hořčicové, ale moc mu to slušelo), dostali jsme krásné tulipánky, růžové dekorace, dárečky byly krásně nazdobené, tak jak to umí jen moje maminka. To vám bylo energie, která do mě vjela, to jsem snad ještě nikdy nezažila. Nálada z bodu mrazu byla zpátky na slavnostní výši a já byla ráda, že jsme všichni pohromadě. A když jsem spatřila mého taťku v růžové (!!!) košili, úplně jsem vyměkla :-D A že mu slušela. :-)

Kromě řepové polévky (růžové) jsem menu doplnila o již dříve zmiňovaný cheesecake s ovocným přelivem (červený). Aspoň tam jsem dodržela stanovenou barvu oslavy. Příště se musím ve všem připravovat dříve a poctivěji:-)

Po obědě následovala procházka v Klimkovickém lesoparku. Je tam krásně za každého počasí...














Tak zase za rok, Stelinko!
Letos nás ještě čeká Adamových 10 let! A i přesto, že jsem mu v amoku řekla, že oslavu mít nebude, tak vím, že by mi to nedalo. Uvidíme, co si letos vymyslí za téma. Je to výzva pro všechny zúčastněné. :-)

Lucie:-)

9 komentářů:

  1. Luci, já žádné nedokonalosti nenašla - všechno krásné a sladěné. (Opět) ti ale úplně rozumím.. Všechno nej!

    OdpovědětVymazat
  2. Luci,cekala jsem,jestli si nechas to negativni jen pro sebe,ale tys to i tady presne popsala tak,jak to citis.Za to te mam mooc rada.Romana

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, měli jste krásnou oslavu a Stelince přeji dodatečně vše nejkrásnější k růžovým narozeninám.
    Dcera mě vytáčí až do nepříčetnosti. Z kouzelného andílka se během chvilky převtělí do dračice a její pózy, mimika a odpovědi jsou jako červená na býka. Je v pubertě a říkám, že ji dám sežrat medvědům.
    No, vyrostou z toho a vám přeji krásné jarní dny, pevné nervy a těším se na vaše další šitíčko a příspěvky.
    Lenka B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme, Leni. Je to zvláštní, že vlastní dítě může člověka tak točit.... Rozdýchat a počkat... :-)

      Vymazat
  4. Luci, ani já to bez trochy nervů neumím! To je ta touha po dokonalosti...
    Ale výsledek - úžasné! A jak všichni spolupracovali :o) Fakt paráda! Jen mě trochu zarazilo, že tomu miminku jsou už 3 roky!!!
    Měj se moc hezky, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, je to tak. Miminko už je ve školce a já v práci... Hned bych to ještě na chvíli vrátila. Bylo nám doma spolu moc dobře. :-)

      Vymazat
  5. Marcela - Nordic Passion7. března 2019 v 21:55

    Dodatecne Stelince vse nej, hlavne zdravi, to je nejdulezitejsi. A pekne pink ladilo i obleceni nekterych hostu, jak koukam:-). M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu.