10. ledna 2016

Domácí pribináček....

... děláte jej? My jsme mléčné výrobky pro malého dlouho neřešili, protože je nemohl. Teď, když už může, není úplně jednoduché jim přijít na chuť. Chtěla jsem se vyvarovat zbytečné chemie, barviv i nadbytečného cukru.

Domácí pribináček má celkem úspěch, je to levnější záležitost a hlavně vím, co tam mám:-)

Co potřebujeme:
- 1 tvaroh
- 1 šlehačka ke šlehání
- 1 lžíce moučkového cukru

Tvaroh vyšleháme mixérem do hladké hmoty, přidáme trochu cukru, v případě potřeby naředíme mlékem. Šlehačku vyšleháme do tuha a lehce vmícháme k tvarohu. Hotovo! :-)
400g za 30 Kč (pokud nic nekoupíme v akci)

Pro obměnu lze přidat kakao, vanilkový cukr. Já si tentokrát polepšila kouskem strouhané bílé čokolády:-)


Lucie

1 komentář:

  1. Tak tento příspěvek mi vážně "utekl". Luci, vyzkoušíme i Tvou "smetanovou" verzi. Krásný den A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu.