21. prosince 2016

Balení dárečků

Balení dárečků mám ráda, ale to už asi víte:-) Užívám si to, zdobím, vymýšlím. Letos ale nějak nestíhám. Dvě děti nejsou jedno, hlavně není kdy vše vytáhnout, když obě chodí spát pozdě. 


Pozici mám ještě zkomplikovanou, tím, že Adámek všechny mé pomůcky zná, všechna razítka, jmenovky, raznice. Takže vymýšlím něco, co ještě doma neviděl, aby nás neprokoukl. :-)


Každopádně Dagmar mně v komentáři u minulého článku motivovala, abych s do toho dnes dopoledne opravdu pustila a aspoň část vám nafotila. Jinak bych se asi nedokopala, ne k balení, ale k nafocení:-) Třeba ještě někoho inspiruji. :-) 


Máme to opravdu jednoduché, ono, když je pak více dárečků pohromadě, vypadá to hezky. Aspoň pro mě. Každý to má jinak. Mám přírodní a bílý papír. Mám i červený s bílými hvězdičkami, ten jsem nefotila, tam není co dekorovat. Na balení používám oboustrannou lepící pásku, není pak nic vidět a vypadá to dobře.

Krabice jsou samozřejmě nej, ale i nějaký měkouš se u nás najde. Takové pak ráda balím do papírových sáčků, které nazdobím a sepnu nahoře kolíčkem, který může sloužit i jako jmenovka. 











Pěkně balte:-)
Lucie

7 komentářů:

  1. Jů... Luci, krásné. Závidím jak blázen. Já mám v plánu dnešní večer, taky mám ráda jednobarevný obyč papír a pokusím se o alespoň nějakou pěknou jmenovku, ale tím pro letošek asi končím. A příští rok fakt začnu dříve..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Barčo. Já to letos taky nějak nestíhám podle svých představ. Maminka mi vždycky říká, co se neudělá v listopadu, se pak už nestihne. Asi na tom něco bude:-)

      Vymazat
  2. Luci, jednoduché, krásné a úplně nejlepší :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Luci, pěkné, nápadité. :-) S těmi knoflíčky by se dalo kouzlit, moc prima nápad a ten obyč. provázek na předposlední fotečce se mi také moc líbí. ;-) Já jsem pro kolegyně zabalila dárečky podle Moniky http://unasnakopecku.blogspot.cz/2016/12/inspirace-na-baleni-darku.html. Teď vyzkouším něco podle Tebe. ;-) Měj se príma. D. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já děkuji, jsem ráda, jsi se inspirovala:-) A Monika, ta to má krásné vždy a všechno! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, krasa, takto jsem jeste nebalila. Libi se mi ten stromek z nite, ale i knofliky, hlavne ty velke prirodni:-). Pekny vecer. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu.