1. října 2018

Kočičkové kapsáře

Vypadají jak pro dvojčátka, ale šila jsem pro dvě děvčátka samostatně jako dárečky k narozeninám. Jednu pro neteřinku a druhou pro dcerku kamarádky. Obě mají rády kočičky, jedna je i ve třídě koček a má kočku i jako značku:-) Do látky jsem se zamilovala už na netu, ale bylo celkem těžké ji nakombinovat, protože barvy jsou pastelové a ne každá růžová k nim šla. Nakonec jsem zvolila kombinaci se šedou, to je jistota:-)


Kapsáře se mi už šily dobře, prodloužila jsem i jejich délku (na popud jedné zákaznice, které se zdál doručený kapsář krátký). Nakonec, myslím, vypadají lépe:-) Uvnitř mají popruh na gumičky a sponky, či jako poutko k vnitřní kapsičce na poklady:-)


A když mi to sedí i takto, tak jsem nadmíru spokojená. No, popravdě, když mi to sedne napoprvé... když nesedne, tak pářu a sešívám tak dlouho, dokud nesedí:-) To pak nadávám na výrobce, protože je často vzor natištěn křivě... ale to už je jiná... :-)


A milé kapsičky na malé milé poklady:-)


Mějte se krásně, já jdu pracovat. Nějak se mi kupí objednávky a nabídky... to je tak, jak to člověk nechá plynout a řekne si, však už jdu za tři měsíce do práce...:-)

Lucie

2 komentáře:

  1. Lucko, krásné, vymazlené kapsáře, určitě udělají velkou radost. :-) D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milá slova. Jeden nakonec nepůjde do školky (prý je to škoda), ale bude u postýlky na pyžamko:-)

      Vymazat

Děkuji za milou návštěvu.