13. prosince 2017

Práce....

... v pondělí na záskok v práci.... skoro přesně po dvou letech. Předtím jsem se v cca 33tt skoro nevešla mezi kartotéku a stůl... :-) Vrátila jsem se po práci odpoledne domů a slečinka ke mě nechtěla...jen táta, táta táta....

Přesto, že jsem dva roky v práci nebyla (kromě občasných kafíček:-)), jsem vůbec nebyla nervózní... Hrozně jsem se tam těšila... moc by se mi odreagování ve formě jednoho či dvou dnů v týdnu líbilo.... ale kde vzít hlídání? ... tak ještě rok doma... práce počká... užijeme si s malým mazlíkem samy sebe... je středa a pořád si ji získávám zpět... jeden den sama s tatínkem...asi jasná zpráva, že je ještě na práci čas? :-)

... sním o návratu jen na částečný úvazek a druhý úvazek tvořit.... ale šitím se asi uživit nedá. Je tolik šikovných a kreativních lidí. Přijde mi, že prosadit se, je nadlidský úkon. Přesto to zkusím, mám na to celý rok 2018, tak mi držte pěsti:-)


Lucie

14 komentářů:

  1. Luci, jde vidět, že sis to v práci užila. Jen nikam nespěchej a užij si bytí doma. Jo a takovou sestru bych na gynekologii brala. Hned by se mi tam chodilo o něco příjemněji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Romi, užila jsem si to. Doma zůstanu, bez školky se vracet nebudu, zase tak nutné to není... ale hlodá ve mě červíček, dostala se ke mě nabídka místa na částečný úvazek od února...ale ono se něco najde i za rok, proč si to teď komplikovat, že jo? :-)

      Vymazat
  2. Luci držíííím - však víš..

    OdpovědětVymazat
  3. Já tak pečlivě četla, že jsem si vůbec nevšimla prostředí na fotce. Až první komentář mě na to upozornil.
    Máme asi stejné povolání a stejnou zálibu. Šití. Mám v práci celý úvazek a doma pak relaxuji a tvořím.
    Přeji vám, aby se vám vaše sny a přání vyplnila.
    Krásný advent. Lenka B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Lenko, to mě moc těší, že to máme stejně a že i stejně relaxujeme. Je to fajn, že? :-) Mějte se krásně, ať vám to šije.:-)

      Vymazat
  4. Luci, moc ti přeji, aby ti tvé plány vyšly a byla si spokojená!
    Měj hezké dny, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Luci, moc Ti to v tom sestřičkovském sluší. Nevím, jestli by to pro naše zdravotnictví nebyla příliš velká ztráta... :-) Každopádně přeji Ti hodně štěstí, ať už Tě vítr zavane kamkoliv .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, nevím, jestli jsi mě více potěšila nebo pobavila... :-D Děkuji za zpříjemnění dne.:-)

      Vymazat
  6. Luci, k Tobě musí být radost chodit. Máš krásný úsměv. :-) Užívej si doma, dokud to jde. Děti vyrostou strašně rychle a práce bude vždy a třeba ještě lepší. ;-) V každém případě Ti přeji hodně štěstí. Pěknou neděli. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji! :-) Ano, užiji s to ještě doma...když bude potřeba, ráda zaskočím:-)

      Vymazat
  7. Drzim pesti, to urcite ano! A nase Barca to ma podobne s tatinkem, nejdrive ho odmita, par dni s nim, a pak je vse jinak:-). Hezke dny. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, táta je prostě táta, oni to s holkami umí a ony s nimi také:-)

      Vymazat

Děkuji za milou návštěvu.