26. května 2018

Unavená...

... po Femme Artale. Ono to není jen tak být skoro na celý úvazek v práci a na další úvazek celý měsíc šít, aby bylo co vystavovat. Takže únava veliká...

A jaké to bylo? No, nebudu vám lhát.... Prodejně hrůza. Tři obaly na kapesníčky, z toho dva koupila prodejkyně od vedlejšího stolu... :-D Jeden patchworkový polštář a jeden obal na průkazku. Za dvě odpoledne! Trochu i organizačně zmatky, protože kulturní program začínal po konci naší prodejní akci... Ale tak co, každá akce nějak začíná a musí se časem utřepat, tak třeba to bude příště lepší:-)

Ale když se na to podívám pozitivně, a to je důležitější:
- Kráásné prostory staré textilky
- Poznala jsem osobně Peťku Oringle a jsem moc ráda
- Viděla jsem naživo úžasný batoh od nejšikovnější Barči. Těším se na svou kabelku ještě více!:-)
- Měla jsem letos první sladké třešně!:-)
- Poznala jsem také okolní spoluprodejkyně a musím říct, že to byla nádhera. Krásné, vkusné, originální kousky, např. voňavá mýdla od Jezuskote,  výrobky z betonu, motýlci od Papilónka, květiny v pryskyřici od Ančičáka, obchůdek Pokoj a samozřejmě Petra :-)
- Za tuto společnost jsem moc ráda a bylo mi ctí se vůbec mezi nimi objevit...

Můj stáneček:-) Ostatní jsem neměla odvahu nafotit, proto jsem vložila odkazy, ať se můžete potěšit:-)



Ještě jsem narazila na krásné fotky z prostor textilky zde.

Jdu relaxovat, stroj, háček, špendlík ani jehlu teď nechci pár dní vidět:-)

Hezký víkend.
Lucie

6 komentářů:

  1. Luci, jsi dobrá! Pracovat a šít, to fakt není jen tak. A neboj, příště bude určitě lépe, si pak úspěšných akcí člověk více váží:) Stánek máš krásný, hezky pastelový (úžasně jsi využila tu "díru" ve zdi) a kabelka už čeká v krabici na odeslání, takže relax může začít..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, pozitivy převládají, takže špatná z toho nejsem:-) Jo, díra ve zdi byla perfektní:-) Těším se na balíček, snad to vydržím jej nerozbalit:-D

      Vymazat
  2. Luci, taky šiju a právě se bojím těch neúspěchů při prodeji. Moc vás obdivuji. Všechny, co do toho jdete. Máte krásné výrobky, pěkně ušité. Jak píše Barča, příště bude lépe.
    Šití zdar. Lenka B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Leni, asi to chce ještě čas... úspěch nepřijde po první akci. A když nepřijde, možná je lepší tvořit jako koníček, než pro výdělek. Pak by to mohlo ztratit kouzlo radosti z práce, když se nedaří, jak si člověk představuje a je to jeho zdrojem obživy. Do práce se mám kam vrátit, takže to nebudu hrotit, i když by se mi to moc líbilo půl úvazek a zbytek tvořit...:-)

      Vymazat
  3. Lúco, pořád přemýšlím, jestli o tom napsat nebo někomu napsat, strašně nerada něco kritizuju nebo tak... Ale tohle byla vážně dost nepovedená akce. A mrzí mě, že jsem Tě na ni zlákala, a pak to takhle dopadlo... Každopádně jsem Tě moc ráda poznala osobně, a snad bude brzy příležitost na nějakém vydařenějším trhu...;-) P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, nedělej si s tím kvůli mě hlavu, je to fakt v pohodě:-) No a říct... já tě chápu, dovolila jsem si to tu napsat, protože můj blog nikdo nezná:-D a já neznám nikoho z nich...Třeba se tě zeptají na zpětnou vazbu, tak uvidíš. Na druhou stranu bez zpětné vazby se nic nezmění. Ale chápu, já bych se také jako první neozvala... :-) Budu se těšit nabuduuuuce:-) Pa

      Vymazat

Děkuji za milou návštěvu.