10. prosince 2018

Kosmetické taštičky

Moc všechny zdravím. Dokončila jsem kosmetické taštičky. Tedy, nastřižené ještě nějaké jsou, ale nedávám jim velkou šanci, že se letos dočkají... :-)

Uvnitř je omyvatelná látka. Nepodařilo se mi sehnat tu, kterou jsem měla v létě, objednala jinou s nižší gramáží, Ničemu to nevadí, pořád má vyšší gramáž než běžné plátno, ale já jsem chtěla, aby taštička byla pěkně samostatně stojící a pěkně naducaná. Tak jsem zkusila i tuto PVC látku podžehlit sakonem a vyšlo to. S výsledkem jsem spokojená. Jenže už mi dochází i tato látka a v eshopu mají zatím barevné divočiny.... tak budu číhat.

U nás v látkách (je to velkosklad, eshop s prodejnou, pro všechny na šití závislé, poklad i peklo v jednom) jsem objevila krásnou zlatavou koženku. Když jsem prohlásila, že to je právě ta slavnostní koženka, kterou jsem sháněla, uřízly mi jen 10 cm na zkoušku. Jsem z ní paf... :-) úplně z ní vidím nějaké psaníčko, na ples, svatbu, do divadla... Tak uvidíme, protože se mi z všech nápadů začíná motat hlava... Zapsat si to musím všechno! :-)







Pěkný předvánoční čas všem přeji!
Lucie

3 komentáře:

  1. Oujé, krásné jsou! Luci, moc se Ti povedly, určitě půjdou na dračku .-) Pohodový týden A.

    OdpovědětVymazat
  2. Jů, Luci, krása. Moc hezké jak ladí vnitřky s vnějškama. A zlatá koženka.. Hmmm..

    OdpovědětVymazat
  3. Vsechno jsou to krasavice! Luci, krasne svatky!!! M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu.