19. prosince 2017

Jmenovky na dárečky

Každý rok se těším, jaké udělám jmenovky. Balení dárečků mě moc baví, ale každoročně je to s dětmi složitější... ať už se schováváním a pak následným nalézáním, ale také se samotným balením. Jedině v noci, to je můj čas... a pak vše uklidit do posledního odstřižku, každý kousek oboustranné lepící pásky (bez té ani ránu), poctivě vše napěchovat na dno koše, nebo mít vlastní sáček na "odpad" a ten schovávat společně s materiálem na balení dárečků. Prostě nesmí vzniknout místo pro pochybnosti:-) Baví mě to! :-)
Včera v noci jsem dělala jmenovky a v tom na mě zezadu bafne Adam, že mu je špatně. Nevím, čeho jsem se více lekla, jestli toho, že přišel tak potichu, nebo toho, že je mu zle nebo toho, že viděl co neměl. Naštěstí byl asi oslepen světlem, tak jsem to nějak zamaskovala.... ale do rána jsem měla jiné starosti, než dělat jmenovky....
Manžel si každoročně bere před Vánocemi dovolenou, aby mi pomohl, naladil se, odpočinul apod. A každý rok jeden po druhém v tomto týdnu padneme.... doufám, že Adamova střevní chřipka zůstane jen u něho a my ostatní se už jen dokurýrujeme z virózy... a mě zůstane pár nocí na dobalení, načančání a potěšení se s dárečky. :-)



A když nebudu stíhat, nalepím pracně natisknutá jména rovnou na balíček. A bude to taky fajn.:-)


Lucie

4 komentáře:

  1. Lucko, jmenovky se ti moc povedly. Díky za inspiraci. :-)Vlnitý papír jsem ještě nezkoušela a to z něj také tvoříme. Také se mi líbí ten papír. To jsi potiskala, nebo někde koupila? Přeji brzké uzdravení, ať si všichni vánoční pohodu užijete. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Dášo, papír jsem koupila v DM. Mám i obyčejný bílý a šedák, ten jsem chtěla potisknout, ale nějak zase nestíhám. :-D Takže opravdu jen jednoduše, ono to aspoň v tom množství není pod stromečkem tak divoké. :-)

      Vymazat
  2. Máte to moc pěkné. Dobrý nápad.
    Krásné svátky.
    Lenka B.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu.