7. prosince 2018

Předvánočně od nás...

Pár fotek s vánoční náladou, zdobíme, připravujeme, těšíme se. Letos budou mít děti i svůj malý stromeček v pokojíčku, budeme tvořit ozdoby z oříšků. Dnes více fotek, méně slov. :-)

Letos jsem zvolila šedý kalendář, asi mi měl zůstat... :-)



hyacint mi už vykvetl

Chodba, stolek o šicího stroje mi dává prostor pro sezónní dekorace.

Nestihla jsem si uvít vlastní věnec včas, první adventní neděli jsme měli jednoduchou.

Pečeme perníčky. Moje láska nejšikovnější!

Kuchyňské okno, umyté, nazdobené, barborky... Dorazila pícka od Lenky, o víkendu upečeme jablíčko, těším se.

Mikuláš, rychlý, jednoduchý, ale děti z tolika dobrotek samozřejmě nadšené:-)


Konečně hotový adventní věnec

Jednoduchá a rychlá dekorace na stěně... než tam přijde stromeček:-)

Mějte se krásně, užívejte předvánoční atmosféry!
Lucie


5 komentářů:

  1. Luci, tak přeji krásný adventní rozjezd :-) Adventní kalendář máme už od loňska stejný - resp. velmi podobný, jen pytlíčky jsou laděné do červenobílé barvy a štítky mají trochu jiný tvar :-) Zaujala mě moc ta tvoje pícka na jablíčka. To by se mi taky líbilo. Musím se po tom poohlédnout. No a hlavně ta tvoje malá pomocnice. Taky budeme péct perníčky, děti už se nemohou dočkat :-) Užívejte! Pa A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, je od Lenky Hložkové, kuk sem: https://www.lenkahlozkova.cz/ teď je má vyprodané, ale na zakázku nevyrábí, musíš číhat...:-( Má vše krásné, už mám 4 kousky z její tvorby. Koukni se i na její blog. Pícku jdeme za chvilku zkolaudovat:-)Pa

      Vymazat
  2. Luci, strašně moc hezky jsi to všechno nadekorovala, hrozně se mi to líbí. Já letos nějak nemám chuť se pouštět do větších akcí, tak si říkám, že to nebudu hrotit. Ale závidím teda.. Těch našich pár zrecyklovaných dekorací z loňska, no hrůza. No třeba to na mě ještě přijde :) Měj se krásně..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barčo, děkuji, jsem ráda, že se ti líbí. U nás to jsou dekorace, které mám většinou už roky, jen si to pokaždé udělám jinde a jinak. :-) Tak ať to na tebe taky brzy přijde :-)

      Vymazat
  3. Luci, nádherné fotky od vás! Vkusné, elegantní! A Stelinka, to už je velká holka! A pomocnice, perníčky jsou nepochybně úžasné, z takových ručiček :o)
    Měj krásný večer, Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milou návštěvu.